Cod etic

Ne propunem sa fim un agent al schimbarii pozitive in comunitatea in care traim si muncim. In tot ceea ce facem imbinam obiectivele economice cu respectul fata de oameni. Respectam etica profesionala si mentinem deschis dialogul cu toti partenerii sociali.

Calitate si corectitudine

Ne protejam interesele economice si combatem traficul de influenta si castigurile ilicite in relatiile cu partenerii nostri. Orice onorarii, comisioane sau alte forme de plata solicitate agentiei de catre parteneri sau acordate agentiei de catre parteneri cu scopul de a fi favorizata ori de a-i favoriza, sunt intolerabile.

Confidentialitate

Respectam caracterul confidential al informatiilor la care avem acces prin natura activitatii noastre. Garantam ca aceste informatii vor fi folosite conform prevederilor legale exclusiv in scopul declarat si agreat de agentie si partenerii sai.

Imbunatatirea continua a serviciilor

Permanent cautam modalitati prin care sa crestem calitatea serviciilor noastre, sa consolidam buna reputatie a agentiei si sa incurajam utilizarea serviciilor noastre de catre companii si candidati. Sustinem formarea profesionala continua a consultantilor nostri si achizitia de cunostinte si competente noi..

Servicii gratuite pentru candidati

Toate serviciile noastre adresate candidatilor sunt gratuite. In cazul plasamentelor in strainatate, costurile formalitatilor de angajare se impart intre agentie si aplicant.

Drepturile omului si egalitatea de sanse

Respectam si incurajam respectarea drepturilor omului si sustinem egalitatea de sanse pentru candidati indiferent de culoarea pielii, sex, varsta, nationalitate, origine sociala, convingeri religioase, orientare sexuala sau handicap.

Alegerea neconditionata a locului de munca

Incurajam libera alegere a locului de munca de catre fiecare persoana si ne opunem muncii fortate.

Sanatate si securitate in munca

Aparam principiul securitatii la locul de munca si protejam sanatatea angajatilor, in deplin acord cu standardele nationale referitoare la conditiile de munca.

Sesizarile referitoare la orice incalcare a principiilor exprimate de mai sus vor fi analizate de catre managementul agentiei si se va actiona in sensul corectarii situatiei.