Candidați

Lucrați când puteți, câștigați cât doriți.

Fie că optați pentru un post part-time pe o perioadă scurtă sau pentru unul full time pe o perioadă îndelungată, cu program fix sau flexibil, cu orar de noapte sau de zi, în weekend sau în timpul săptămânii, fie că sunteți la primul job sau pensionar activ, vă încurajăm să ne faceți cunoscută disponibilitatea dumneavoastră și ne vom îngriji să primiți propuneri de angajare adecvate. Pe durata contractului de muncă vom evalua activitatea dumneavoastră și vom recompensa suplimentar calitatea muncii, prezența la program, vechimea colaborarii și initiativele pozitive.

Completați formularul de candidatură de mai jos Acceptați termenii și condițiile Alegeți din newsletter oferta care vi se potrivește Trimiteți-ne un mesaj cu postul pe care l-ați ales Semnați contractul de muncă Înregistrați-vă în aplicația de pontaj Primiți plata în contul bancar.

Formular de candidatură

Mă interesează un post în:

magazine depozite hoteluri și restaurante clădiri de birouri call-center
 
 
   
ca agenția DAILY INTERIM SRL să prelucreze si să stocheze datele mele cu caracter personal în scopul recrutării și selecției mele, în prezent și în viitor, pentru categoriile de posturi pentru care mi-am exprimat interesul.